8.12.2020 · Lukuaika alle kaksi minuuttia (246 sanaa)

Poistoan Niina Kestille presidentin myöntämä kunniamerkki

Tasavallan presidentti on myöntänyt Poistoan perustajalle Niina Kestille Suomen Valkoisen Ruusun ritarikunnan I luokan mitalin kultaristein. Kunniamerkki myönnetään isänmaan palveluksessa ansioituneille kansalaisille tunnustukseksi siviili- tai sotilasansioista.

Kesti on ollut Ruskon kunnanvaltuuston jäsen ja toiminut lukuisissa eri luottamustehtävissä jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Vapaaehtoistyössä hän on ollut mukana 14 vuotiaasta lähtien ja hänelle on aiemmin myönnetty muun muassa Suomen Voimisteluliiton hopeinen ansiomerkki. Kesti on myös Ruskon ja Vahdon Yrittäjien hallituksen jäsen.

Me olemme toki erityisen iloisia Kestin ansioituneesta työstä puhtausalan edelläkävijänä: Poistoa on Suomen ensimmäinen homesiivoukseen erikoistunut puhtausalan yritys ja Kesti on luotsannut Poistoan seitsemässä vuodessa myös yhdeksi alan maineikkaimmista työnantajista.

– Tämä on tietysti paitsi valtava kunnia myös mahtava kannustin jatkaa ahkeraa työtä. Aion jatkossakin olla mukana omalla panoksellani niin työelämän, järjestötyön kuin vapaaehtoistyönkin saralla. Meille Poistoassa puolestaan on ensisijaisen tärkeää edistää jokaisen suomalaisen oikeuksia ja mahdollisuuksia puhtaisiin asuin- ja työskentely-ympäristöihin, Kesti kertoo.

Kesti on aiemmin palkittu myös esimerkillisestä työstään esimiehenä Kiinteistötyönantajat ry:n kultaisella ansiomerkillä sekä vuoden 2017 puhtausalan esimies -tittelillä.

– Mielestäni johtaminen on ennen kaikkea ihmisten auttamista. Jokaisen esimiehen pitäisi ymmärtää, että hän on olemassa työntekijöitään varten, ei toisinpäin.

Kuva on vuoden 2019 syksyltä Kiinteistötyönantajat ry:n palkitsemistilaisuudesta.

Nii­na Kes­ti

Ra­ken­nus­ter­vey­sa­sian­tun­ti­ja (RTA)
Ho­me­sii­vous­ten suun­nit­te­lu

045 322 4995
nii­na.kes­ti@pois­toa.fi