Toimistosiivous parantaa sisäilman laatua

Miellyttävän työympäristön lähtökohta on terveellinen, turvallinen ja puhdas sisäilma. Kun työntekijät saavat hengittää puhdasta ilmaa, aivot voivat hyvin ja työnteko sujuu energisemmin. Meidän tehtävämme on pitää pölyt, mikrobit ja liat poissa työpaikalta. Meillä on asiakastyytyväisyystakuu.

Sisäilman laatu vaikuttaa merkittävästi työhyvinvointiin. Säännöllisellä ylläpitosiivouksella sisäilman mikrobi- ja hiukkastasot pysyvät kurissa ja työympäristön sisäilman laatu erinomaisena. Hyvä sisäilma vaikuttaa oleellisesti työssäjaksamiseen vähentäen sairaspoissaoloja. Puhtaus ja siisteys vaikuttavat merkittävästi myös työympäristön viihtyisyyteen. 

Säännöllinen pintojen puhtaanapito pidentää pintamateriaalien elinkaarta ja maksaa näin itsensä takaisin monin verroin. Siivouksesta ei kannata säästää, se maksaa itsensä takaisin.

Noudatamme aina aseptista siivoustapaa – ehkäisemme haitallisten mikrobien leviämisen, poistamme liat ja epäpuhtaudet sekä kannamme vastuun puhtaista työvälineistä.

Työskentelemme nopeasti, mutta emme tingi laadusta ja puhtausvaatimuksista. Jokainen työntekijämme on alansa ammattilainen ja viihtyy työssään. Meillä on korkeat laatustandardit, mistä kertoo asiakastyytyväisyytemmekin. Erityisen hyvää palautetta olemme saaneet aikataulussa pysymisestä, asiakaspalvelun laadusta ja ammatillisesta osaamisesta.

Haluaisitko tietää lisää ylläpitosiivouksesta?

Sa­ri Ward

Alue­pääl­lik­kö
Ylläpitosiivous

045 788 163 22
sa­ri.ward@pois­toa.fi