Poistoan jäljiltä liiketilasi loistaa puhtaana

Liiketila on yrityksesi käyntikortti – siksi sen pitää olla putipuhdas, siisti ja edustava. Hyvin siivotussa liiketilassa on puhdas ja raikas sisäilma. Puhtausalan ammattilaisemme ymmärtävät roolinsa yrityksesi hyvän mielikuvan rakentajina. Emme koskaan hutiloi, vaan siivoamme perusteellisesti.

Noudatamme aseptista siivoustapaa – ehkäisemme haitallisten mikrobien leviämisen, pyrimme lian ja epäpuhtauksien poistoon ja kannamme vastuun puhtaista työvälineistä. Siivoustyömme etenee aseptisessa järjestyksessä puhtaimmista tiloista eniten mikrobeja ja epäpuhtauksia sisältäviin tiloihin.

Säännöllinen ylläpitosiivous ja pintojen puhdistus takaavat myös pitkän elinkaaren lattia- ja pintamateriaaleille – hyvin siivoaminen kannattaa myös taloudellisesti.

Työskentelemme nopeasti, mutta emme tingi laadusta ja puhtausvaatimuksista. Jokainen työntekijämme on alansa ammattilainen ja viihtyy työssään. Meillä ovat Suomen tyytyväisimmät asiakkaat. Erityisen hyvää palautetta olemme saaneet aikataulussa pysymisestä, asiakaspalvelun laadusta ja ammatillisesta osaamisesta.

Haluaisitko lisää tietoa? Ota yhteyttä!

Sa­ri Ward

Alue­pääl­lik­kö
Ylläpitosiivous

045 788 163 22
sa­ri.ward@pois­toa.fi