Perussiivous ylläpitää puhtaustasoa ja pidentää materiaalien elinikää

Perussiivous on määräajoin tehtävä perusteellisempi siivous. Perussiivous tulee ajankohtaiseksi silloin, kun tavallisella ylläpitosiivouksella ei saavuteta tarvittavaa siisteystasoa. Ylläpitosiivouksen aikana puhtaustaso väistämättä alenee – tämä on ihan luonnollista. Riippuu täysin siivousohjelmasta eli siitä kuinka tiuhaan siivotaan, kuinka kauan tässä menee. Tästä syystä perussiivoustarpeiden taajuuskin vaihtelee.

Perussiivouksen voi sisällyttää ylläpitosiivoussopimukseen ja voimme tehdä sen vaikkapa kerran tai kaksi vuodessa. Voitte myös tilata perussiivouspalvelut erikseen, kun huomaatte että esimerkiksi lattiat kaipaavat vahausta tai ikkunat pesua.

Säännöllinen perussiivous auttaa ylläpitämään haluttua puhtaustasoa ja jopa pidentää pintamateriaalien elinkaarta.  Perussiivoukseen kuuluvat esimerkiksi lattioiden pesut ja vahaukset, ikkunoiden pesu, tuolien ja kalusteiden pesu sekä tekstiilipesu.

Koneet, laitteet ja tehokkaimmatkaan aineet eivät korvaa siivouksessa tarvittavaa käsityötä. Omat työntekijämme ovat vastuullisia ammattilaisia, jotka tekevät puhdasta jälkeä.

Haluaisitko lisää tietoa? Ota yhteyttä!

Nii­na Kes­ti

Ra­ken­nus­ter­vey­sa­sian­tun­ti­ja (RTA)
Ho­me­sii­vous­ten suun­nit­te­lu

045 322 4995
nii­na.kes­ti@pois­toa.fi