26.3.2020 · Lukuaika noin kaksi minuuttia (421 sanaa)

Siivousjälki on samaa tasoa laatutuotteiden kanssa

– Siivousjäljen pitää olla samaa tasoa tuotteidemme kanssa. Jos myisimme laadukasta tavaraa epäsiistissä myymälässä, yhtälö ei vain toimisi, toteaa Scandinavian Outdoor Oy:n varatoimitusjohtaja Olli Lahdenkauppi.

Scandinavian Outdoor jatkaa Turussa vuonna 1970 perustetun Partiovarusteen perinnettä. Ulkoilun asiantuntijalla on kansainvälisesti toimiva verkkokauppa sekä myymälöitä Turussa, Raisiossa, pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Porissa ja Salossa.

Poistoa on huolehtinut yrityksen hallintotilojen, varaston sekä Turun Hansakorttelin ja Kuninkojan myymälöiden ylläpitosiivouksesta elokuusta 2017 lähtien. 

– Vaihdoimme palveluntarjoajaa, sillä edellisen kanssa yhteistyö ei enää toiminut. Teimme pienimuotoisen kilpailutuksen ja päädyimme valitsemaan Poistoan, koska he pitivät aktiivisesti yhteyttä ja antoivat itsestään vakuuttavan ja asiantuntevan kuvan, kertoo varatoimitusjohtaja Olli Lahdenkauppi.

Laatu ulottuu siivoukseen

Scandinavian Outdoor myy ulkoiluun ja retkeilyyn tarkoitettuja vaatteita, varusteita ja kenkiä.

– Myymme tarkoin valittuja ja laadukkaita tuotteita sekä satsaamme erinomaiseen asiakaspalveluun. Siksi siivousjäljen pitää olla samaa tasoa myymiemme tuotteiden ja palvelun kanssa, Lahdenkauppi korostaa.

– Tärkeintä on, että myymälöidemme yleisilme on siisti. Siivooja pyyhkii lattiat – roskia ei suvaita. Erityisen tarkasti pitää putsata nurkat ja kulmat, joihin helposti kerääntyy pölyä ja joissa se ottaa silmiinkin paremmin. Jos tiloja ei siivottaisi kunnolla, pöly leviäisi myytäviin tuotteisiin.

Henkilökunnan sosiaalitiloissa katse kiinnittyy keittiöön ja vessoihin, joiden puhtaudesta ei ole koskaan kantautunut Lahdenkaupin korviin poikkipuolista sanaa.

– Päinvastoin, olimme aika otettuja, kun siivooja tarjoutui pesemään jääkaapin ja pyysi vain meitä siirtämään eväät toiseen jääkaappiin siksi ajaksi. Poistoan työntekijät ovat kiinnostuneita meistä asiakkaista ja he haluavat palvella meitä hyvin.

Luottamus avainasemassa

Kun Lahdenkauppi solmi palvelusopimuksen Poistoan kanssa, hän toivoi, että heidän tiloissaan käyvät siivoojat pysyisivät samoina.

– Meidän näkökulmastamme on tärkeintä, että täällä käyvät tutut ja luotettavat ihmiset siivoamassa. Pöydillä lojuu usein luottamuksellisia papereita ja myymälöissä on arvokasta tavaraa ja silloin luotettavuus on avainsana. Poistoalaisten kanssa on ollut turvallista ja luotettavaa tehdä yhteistyötä.

Lahdenkaupin toive on toteutunut, sillä siivoojat eivät ole kahden ja puolen vuoden aikana juuri vaihtuneet.

– Se on kivaa – siivoojamme ovat ikään kuin osa työporukkaa ja heidän kanssaan vaihdetaan kuulumisia.

Yhteydenpito tiivistä 

Lahdenkauppi kehuu yhteydenpitoa. Jos hänellä on kysyttävää Poistoalta, vastaukset saapuvat nopeasti. 

– Kommunikointimme on sujunut varsin mukavasti. Palvelupäällikkö ottaa heti yhteyttä, jos hänellä on jotain informoitavaa, jos siivooja on vaikka sairastunut tai siivouspäivä jostain muusta syystä vaihtuu. Poistoalaisille tuntuu olevan kunnia-asia, että työt hoidetaan hyvin, Lahdenkauppi toteaa.

Haluaistiko lisätietoja ylläpitosiivouksesta? Ota yhteyttä!

Sa­ri Ward

Alue­pääl­lik­kö
Ylläpitosiivous

045 788 163 22
sa­ri.ward@pois­toa.fi