29.9.2020 · Lukuaika hieman yli minuutin (174 sanaa)

Poistoan pysti kiertoon: nyt haussa työturvallisuusteko 2020 

Viime vuonna Poistoa nappasi Työturvallisuusteko 2019 Varsinais-Suomessa -kilpailun voiton. Nyt etsitään vuoden 2020 ehdokkaita. 

Varsinais-Suomen Yrittäjät etsii ja palkitsee yhdessä LähiTapiola Varsinais-Suomen kanssa yrityksen, joka on tehnyt tänä poikkeusvuonna menestyksekkään teon työturvallisuuden parantamisen tai ammattitautien ehkäisyn puolesta. Palkinto luovutetaan joulukuussa.

Viime vuonna palkinto kotiutui Poistoalle kunnianosoituksena pitkäjänteisestä panostuksesta työtapaturmien ennaltaehkäisemiseksi. Esimerkillisestä linjasta ei ole lipsuttu palkinnon myöntämisen jälkeenkään. 

– Entistä enemmän olemme työskennelleet työturvallisuuden parissa ja korostaneet sitä myös meidän asiakastyössämme, kertoo asiantuntijamme Niina Kesti Työturvallisuusteko 2020 -videolla. 

Me Poistoalla kannustamme myös muita yrityksiä edistämään työturvallisuuden ilosanomaa. 

 

– Mielestäni työturvallisuus on aina ajankohtainen asia. Siinä pidetään hyvää huolta yrityksen työntekijöistä, asiakkaista ja taloudesta, tiivistää Kesti. 

Katso videolta, mitä me Poistoalla ajattelemme työturvallisuudesta. Lue lisää kilpailusta ja ilmoittaudu mukaan tai tee ilmianto palkinnon ansaitsevasta yrityksestä täällä.

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää?

Nii­na Kes­ti

Ra­ken­nus­ter­vey­sa­sian­tun­ti­ja (RTA)
Ho­me­sii­vous­ten suun­nit­te­lu

045 322 4995
nii­na.kes­ti@pois­toa.fi