Tule mukaan puhtausalan valiojoukkoihin!

Poistoa on vaativan puhdistamisen ja hyvän sisäilman edelläkävijä Suomessa. Valiojoukoissamme pääset yhdessä siivousalan ammattilaisten kanssa rakentamaan menestystarinaamme.

1500x800

Poistoa työnantajana

Olemme Suomen ensimmäinen homesiivoukseen erikoistunut puhtausalan yritys ja alamme suurin toimija. Työntekijät viihtyvät Poistoalla ja suosittelevat meitä työnantajana.

Perehdytämme työntekijämme aina hyvin – sinua ei jätetä yksin! Arvostamme työntekijöitämme ja tarjoamme heille mielenkiintoisia tehtäviä, koulutusta, vastuuta ja vapautta tehdä työnsä laadukkaasti.

– Mie­les­tä­ni joh­ta­mi­nen on en­nen kaik­kea ih­mis­ten aut­ta­mis­ta. Jo­kai­sen esi­mie­hen pi­täi­si ym­mär­tää, et­tä hän on ole­mas­sa työn­te­ki­jöi­tään var­ten, ei toi­sin­päin, sanoo Poistoan perustaja Niina Kesti.

Kes­ti on pal­kit­tu esi­mer­kil­li­ses­tä työs­tään esi­mie­he­nä Kiin­teis­tö­työ­nan­ta­jat ry:n kul­tai­sel­la an­sio­mer­kil­lä se­kä vuo­den 2017 puh­tau­sa­lan esi­mies -tit­te­lil­lä. 

110

ammattilaista

4,27

henkilöstön työtyytyväisyys asteikolla 1–5

2013

perustettu

Ura Poistoalla

Rekryämme vuosittain kymmeniä uusia työntekijöitä kausitöihin, projekteihin sekä vakituiseen työsuhteeseen. Meiltä löydät sopivan työn erilaisiin elämäntilanteisiin. Joustavat työajat, kannustavat esimiehet sekä mahtava työyhteisö tekevät työstä Poistoalla mielekästä.

Hyvin tehdystä työstä myös palkitaan. Halutessasi voit erikoistua esimerkiksi homesiivoukseen ja edetä urallasi myös vaativampiin, työnjohdollisiin tehtäviin.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme tai jätä avoin hakemus!

Tarjoamme osaamistasi vastaavan työn

Katso videolta, millaista työ Poistoalla on! Tutustu myös muihin Poistoan uratarinoihin YouTube-kanavallamme!